Koffie bij Sofie Grou

Kom op de ‘Koffie bij Sophie’ op het Halbertsma’s Plein in Grou

Grou – Het wordt steeds gezelliger op het Halbertsma’s plein. Want naast een visboer en een kaaswagen is er ook een barista te vinden met de naam ‘Koffie bij Sophie’. 

Deze koffiekar staat van 6 juli t/m 3 september van donderdag tot en met zondag tussen 10:00 en 16:00 uur op het plein. Hoe lekker is dat! Alleen komende zaterdag staat Sophie ergens anders, dan doet ze mee aan de Proeftuin in de tuin van de Sint Piterkerk. 

Specialty Coffee

Sophie serveert Specialty Coffee. Specialty coffee is koffie die van zaadje tot boon op de meest duurzame, milieu-bewuste manier wordt geproduceerd waarbij iedereen in de keten een eerlijke prijs krijgt en de werkomstandigheden goed zijn. Het wordt verbouwd op kleinere boerderijen met meer aandacht voor het kweken en oogsten van de bonen. De boeren richten zich op het produceren van koffie van de hoogste kwaliteit, met veel aandacht voor de kwaliteit van de bodem, de hoogte van de koffieplanten, de manier waarop de koffie wordt geoogst en verwerkt.

Bananencake & Brownies

Verder kun je hier ook lekkere home made ice tea krijgen en heerlijke zelf gemakken (suikervrije) bananencake en brownies. Voor meer informatie kijk op  www.koffiebijsophie.nl