Video – Feestelijke opening terrassen in Grou

GROU / Video – “En dat gaan we vieren!”, zeiden Annemarie en Marcel Oost tegen elkaar toen ze hoorden dat ze hun terras bij Hotel Oostergoo weer mogen openen. Folkert-Hans Tolsma blies om exact 12:00 uur het nieuwe terrasseizoen in Grou open met het Fryske folksliet.

Vol ongeduld zitten de eerste gasten al op het zonovergoten terras van hotel restaurant Oostergoo. Jules van Gaalen is er speciaal voor over gevaren vanuit Broek (bij Joure). Zijn prachtig schip ligt pal voor het etablissement te pronken aan de steiger. Het eerste goudblonde biertje smaakt hem prima “Het is als vanouds, heerlijk ! Ik geniet volop van deze vrolijke actie in Grou. Ik wens iedereen vandaag een heerlijk zonnige terrasdag toe.”

Jules van Gaalen geniet op het terras van hotel restaurant Oostergoo

Jules van Daalen uit Broek geniet op het terras van Oostergoo. Foto: Press4All

Zonnige blik

Marcel Oost samen met Annemarie eigenaar van Oostergoo, kan eindelijk een zonnige blik tevoorschijn toveren. “De opluchting was voelbaar toen we hoorden dat de horeca haar terrassen op 28 april weer open stelt voor publiek. Met slechts een paar uur per dag en een beperkt aantal gasten is dit het begin, waar zowel horecaondernemers, hun medewerkers, maar ook hun gasten en leveranciers maandenlang reikhalzend naar uitkeken. “Annemarie en ik waren het er meteen over eens dat we dit moeten vieren”, vertelt Marcel enthousiast.