Het team van Grousters.nl

Fijn dat u op onze website kijkt en meer over ons wil weten! Grousters.nl verspreidt actualiteiten over het dorp Grou. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in webdesign, drukwerk, vormgeving, online vindbaarheid en bedrijfs-videoreportages. Mocht u nieuwsgierig zijn wat we voor u kunnen betekenen, neem dan snel contact met ons op!

Henk Brinkman

Mede-eigenaar en journalist

Henk Brinkman is voortdurend bezig met nieuws en werkt fulltime bij het Friesch Dagblad. Journalistieke items multimediaal verspreiden is zijn passie. Grou is de bakermat waar hij mooie content maakt en presenteert op de verschillende digitale platforms. De filosofie hierbij is dat techniek, presentatie en inhoud naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Henk maakt reportages middels video, dronejournalistiek, fotografie en tekst. Hij vertelt graag ook uw verhaal middels een boeiende bedrijfs-videoreportage.

Heet u een nieuwstip of bent u bezorgd over iets wat in Grou speelt bel / app mij via 06-13164153 of mail naar redactie@grousters.nl

Andries Oord

Mede-eigenaar en programmeur

Andries Oord is jaren geleden begonnen met Grousters.nl uit onvrede voor de destijds digitale verspreiding van nieuws in het dorp Grou. Inmiddels heeft Grousters.nl ruim 6000 volgers op Social Media en krijgen nieuwtjes en activiteiten de nodige online aandacht via verschillende sociale kanalen. Naast publiciteit is Andries ook voortdurend bezig met online vindbaarheid, het bouwen van mobiel- en tabletvriendelijke websites, drukwerk en vormgeving. Hij helpt hiermee inmiddels ruim 30 verschillende bedrijven in Friesland. Ook beschikken we over een incassobureau in Assen.

Nynke de Boer

Redacteur en administratief medewerker

Nynke de Boer zorgt voor de acquisitie en de redactionele eindcontrole. Ze volgt momenteel de opleiding Communicatie op NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Nynke werkt heel structureel en is erg perfectionistisch. Grousters.nl is voortdurend op zoek naar bedrijven die hun website, drukwerk of online vindbaarheid willen verbeteren. Zij zorgt ervoor dat bedrijven in heel Friesland ons kunnen vinden.