Online Marketing

Het is erg belangrijk om online goed vindbaar te zijn. Google wordt namelijk door ruim 95% van de Nederlanders gebruikt als zoekmachine wanneer men op zoek is naar diensten of producten. Door te adverteren in Google Adwords staat uw website altijd bovenaan en krijgt u veel nieuwe klanten. Ook beschikt Grousters.nl over andere methoden om hoog in de Google resultaten te verschijnen. We zijn namelijk ook expert in het schrijven van landingspagina’s die op bepaalde zoektermen erg veel mensen bereiken. 

Strategie

We onderzoeken de doelgroep, concurrentie, strategie van de organisatie en de prestaties van de website en campagnes. Hierdoor ontstaat een helder beeld.

Optimalisatie

Na lancering van je website begint het pas. We monitoren je prestaties, optimaliseert zoekmachines (SEO), conversie en de content. Voor contentmarketing creëren we effectieve content.

Campagnes

Effectieve online campagnes zoals Google Adwords, Facebook advertising, display en branded content. Dit kan een transactiecampagne zijn, maar ook leadgeneratie of branding.

Doe de gratis website scan om te zien hoe uw website scoort op belangrijke zoekwoorden in Google!