vallende takken

Gevaarlijk vallende takken in Grou op kruispunt Stationsweg – Oostergoostraat

Grou – Al jaren is het bekend dat op de hoek van de Oostergoostraat en de Stationsweg bij harde wind regelmatig grote takken naar beneden vallen. Vandaag is het weer raak en vallen grote takken op het kruispunt en de stoep.  

De meeste bomen rondom het voormalige politiebureau zijn verwijderd alleen de grootste pal op de hoek is blijven staan. Op dit ogenblik vallen er zeer grote takken op het wegdek en de stoep, dit levert gevaarlijke situaties op. Regelmatig zijn er ook krakende geluiden te horen. Omdat de boom in volle bladertooi staat heeft storm Poly extra vat op de boom en zijn er al meerder grote takken naar beneden gekomen. Er geldt op dit ogenblik code rood in Friesland.

Afbrekende takken in Grou

Volgers van Grousters.nl op facebook melden dat er op diverse plekken in Grou takken afbreken zoals op de de Tjotter, Allingawier en t’ Swurd.