Wegwerkzaamheden tussen Grou en Heerenveen. Foto: Press4All

Vannacht hobbels A32 aangepakt tussen Heerenveen en Grou

Grou / Heerenveen – De A32 is vanaf vrijdagavond 21:00 uur tot zaterdagochtend 6:00 uur afgesloten. In die periode zullen op verschillende plekken waar kuilen en hobbels zijn, de autoweg middels asfaltering worden gerepareerd.

Omleiding

De A32 is tussen knooppunt Heerenveen en Grou afgesloten. De af- en toerit Akkrum is afgesloten en ook de afrit Grou is dicht. Automobilisten kunnen middels een omleiding via de A7 of N31 Heerenveen of Leeuwarden bereiken.

Hobbels

Automobilisten die over de A32 rijden ondervinden al langere tijd last van het slechte asfalt. Het wegdek is dermate hobbelig dat weginspecteurs van Rijkswaterstaat reparatie op spoedige termijn noodzakelijk achten. Het zou gaan om zes of zeven plekken die onmiddellijke reparatie behoeven.