Beachvolleyballen

Kom beachvolleyballen in Grou

Grou – Heb jij ook zin om vanaf maandag 13 mei a.s. acht weken actief bezig te zijn in de avondzon met de voetjes in het zand? Geef je dan nu op voor de beachvolleybalcompetitie in Grou, georganiseerd door de volleybalvereniging Grouw’64. 

Vanaf 13 mei a.s. starten we met een beachvolleybalcompetitie. Dit is voor leden en niet-leden én voor mensen met ervaring en geen ervaring in het beachvolleybal. Je kunt je in twee (hoog niveau)- tot viertallen inschrijven voor een laag of hoog niveau.

Beachvolleyballen Súdfinne

De wedstrijden vinden plaats op de maandag- en donderdagavond (met een uitwijkmogelijkheid naar de dinsdagavond). Op deze dagen start de eerste wedstrijd om 19.00 uur op de beachvolleybalvelden naast de beleeftuin aan de Súdfinne in Grou. En dit alles voor maar 10 euro per team. Het einde van de beachvolleybalcompetitie sluiten we af met een gezellige avond en een prijsuitreiking.

Geef je nu op

Opgeven doe je door een e-mail te sturen naar beachvolleybal@grouw64.nl onder vermelding van teamnaam + de namen van de teamleden. Inschrijven kan tot en met 3 mei a.s.! Heb je nog vragen? E-mail ons dan gerust!

Goed om te weten!

Teams die als eerste gaan beachvolleyballen bouwen zelf het veld op. De start van de eerste wedstrijd is om 19.00 uur. Er worden drie wedstrijden op een avond gespeeld. Teams die als laatste een wedstrijd spelen bouwen het veld af en ruimen dit op. Niveau hoog wordt gespeeld in de vorm van twee tegen twee personen. Niveau laag mag gespeeld worden met drie/vier tegen drie/vier personen. In de week van 6 mei a.s. zal het wedstrijdschema gecommuniceerd worden.