www.grousters.nl/product/fotoreportage-van-uw-bedrijf/

Grou – De afgelopen jaren is de fotograaf van Grousters.nl regelmatig op pad geweest om het winkelbestand van Grou fotografisch in kaart te brengen. Deze foto’s zijn allemaal op GoogleMaps te vinden. Het betreft hier de buitenkant van een groot aantal winkels.

Foto bedrijf Grou

Zet je bedrijf op de digitale kaart middels een fotoreportage. Foto: Press4All

 

Deze foto’s werden inmiddels meer dan 3 miljoen keer bekeken. Voor wie online kennismaakt met een bedrijf is de vindbaarheid essentieel. Daar wil Grousters.nl ondernemend Grou graag bij helpen. Wil je ook online een eerste goede indruk maken op potentiële bezoekers, dan komen wij langs voor een fotoreportage van 1 uur voor het kennismakingstarief van € 75,- (ex.btw). Als ondernemer krijg je dan van ons alle foto’s rechtenvrij ter beschikking. Alleen geldig voor ondernemers in Grou.

Bestel nu via onze webshop: www.grousters.nl/product/fotoreportage-van-uw-bedrijf/

Of bel, mail, app ons via 06-13164153 of redactie@grousters.nl