ondernemer Grou

Vergroot als ondernemer in Grou je lokale impact

Grou – Wil jij als ondernemer in Grou jouw bereik vergroten en je bedrijf onder de aandacht brengen bij duizenden potentiële klanten? Dan is dit jouw kans om te schitteren op het digitale toneel van Grousters.nl! Onlangs mochten we op onze facebookpagina de 5000ste volger verwelkomen. Dat is een feestje waard.

Met een indrukwekkende community van meer dan 5000 volgers op Facebook alleen al, biedt Grousters.nl een dynamisch platform waarop lokale ondernemingen kunnen stralen. Daarom hebben we de komende vijf weken een exclusieve aanbieding om ondernemers in Grou van ons platform te laten profiteren. Heb je weinig volgers of likes op je facebookpagina ook daar kunnen we je mee helpen. Informeer via de app 06-13164153 met je vraag. Ook voor bedrijfsvideo’s, bouw website en google ad campagnes ben je bij ons aan het juiste adres.

Aanbieding

Voor slechts € 50,- (ex.btw) krijg je een maand lang de kans om een opvallende banner te plaatsen op Grousters.nl. Maar daar blijft het niet bij! Jouw bedrijfsreportage wordt ook nog eens gedeeld op onze Facebook- en Instagram-pagina’s.

Wegens eerder succus hebben wij onze actie tot 30 juni verlengd. Mis deze kans niet om jouw bedrijf te laten schitteren en te profiteren van ons bloeiende online bereik.

Bel of mail nu

Grijp nu de kans en laat jouw onderneming stralen op Grousters.nl – waar jouw succes ons succes is! Neem vandaag nog contact via 06-13164153 met ons op om te profiteren van deze exclusieve aanbieding. We kijken ernaar uit om samen met jou de lokale gemeenschap te versterken en jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Mailen kan ook naar redactie@grousters.nl