Geen feestelijke opening watersport seizoen Grou

Grou – Op de nieuwe website van GrouAktief staat dat er dit jaar opnieuw geen feestelijke opening komt van het watersportseizoen. De verantwoordelijke commissie heeft besloten dat deze opening in het weekend van 7,8 en 9 mei 2021 niet door kan gaan.

Opening Watersportseizoen is een evenement met diverse activiteiten op het water en ook in het centrum van Grou. Dit evenement, waar normaliter jaarlijks veel publiek op afkomt, is voor velen een moment om even te winkelen of te genieten op een van de terrassen in Grou. Dit is helaas op dit moment niet mogelijk vanwege de geldende maatregelen.

De sylkeninginne en haar hofdame in 2019. Foto: Press4All

Nieuwe website

Wel heeft GrouAktief vorige week een geheel nieuwe website gelanceerd. Deze is gemaakt door bouwers van Friesland Centraal uit Grou. Hierop vallen allerlei toeristische tips en wetenswaardigheden over Grou te lezen. Deze site is nu mobiel vriendelijk en dus zowel op mobiel, tablet en desktop goed te lezen. Neem even een kijkje op www.grouaktief.nl

De commissie Opening Watersport Seizoen wenst iedereen een mooi en gezond watersportseizoen. Graag tot ziens in Grou!