Grousters-app ruim 250 keer gedownload

GROU – De Grousters-app is inmiddels ruim 250 keer gedownload. Met de applicatie blijven Grousters op een gebruiksvriendelijke manier op de hoogte van spraakmakend nieuws in Grou. Middels ”push notificaties” wordt een digitale brug geslagen met de gebruiker.

Vele ondernemers in Grou zijn enthousiast over de Grousters.nl app. Galerie Het Pand Grou is hoofdsponsor van de app geworden, maar ook de Rabobank heeft interesse getoond. Meerdere Grouster horecagelegenheden willen een advertentie in de app.

De app is voor zowel Android als IOS gratis te downloaden en krijgt over enkele weken een update.

Push notificaties
De Grousters.nl app is in hoofdzaak bedoeld om Grou te promoten, maar biedt tevens ruimte voor actualiteiten. Afgelopen week werd de app ingezet om met push notificaties aandacht te geven aan de huldiging van Rixt van der Horst. Een push notificatie is een soort attentie-bericht (sms) naar de gebruiker.

Interesse of opmerkingen? Vul dan het onderstaande formulier in:
[contact-form-7 404 "Not Found"]