Barteles Diner Grou voor bezorgen en afhalen

Bartele’s Diner Grou moet spandoek verwijderen

Grou – In opdracht van de gemeente Leeuwarden moest Bartele’s Diner vandaag het spandoek op het grasveldje voor het restaurant weghalen. 

“We zijn nog steeds open al is het spandoek voor de diner weggehaald in opdracht van de gemeente Leeuwarden. De handhavers kwamen eerder vandaag langs om te kijken of Bartele’s Diner zich wel aan de regels hield. Vanaf onze opening op 6 juli hebben we dit plichtmatig zo goed mogelijk gedaan. We zijn trots dat we in het midden van de corona crisis nog zoveel mensen aan het werk konden houden en dat we nu een nuttige service kunnen bieden door thuis te bezorgen”, laat eigenaar Bartele Santema weten.

Barteles Diner Grou voor bezorgen en afhalen

Het gewraakte spandoek is inmiddels verwijderd. Foto: Press4All

Spandoek

Bartele:  “De handhaving vindt echter niet dat we daar een spandoek voor nodig hebben. In hun opinie is dit storend voor de automobilist. Je blijft je maar afvragen elke keer hoe een Mac Donalds dat wel lukt. In ieder geval heeft Bartele’s Diner nu een extra prikkel om onze diner tot een succes te maken!”

Steun

“De steun van de dorpen in Midden Friesland was tot nu toe overweldigend. Dit soort kleine tegenslagjes zoals het niet mogen plaatsen van een spandoek, stimuleert ons alleen maar meer. En we laten Leeuwarden voorlopig nog maar even buiten de postcodes van ons bezorggebied.”

“Ast net kin sa as it moat, dan moat it mar sa as it kin”, laat Bartele tot slot weten.