Barteles Diner Grou voor bezorgen en afhalen

Bij Bartele’s Diner Grou nu ook afhalen en bezorgen

Grou / Jirnsum – Bij bijna alle restaurants in Grou kun je laten bezorgen of zelf afhalen. In deze voor de horeca moeilijke periode laten alle plaatselijke restaurants zich op een creatieve en vaak innovatieve manier zien.

De afgelopen tijd hebben de websitebouwers van Friesland Centraal verschillende sites in de horecabranche mogen bouwen of optimaliseren en voorzien van een webshop. Inmiddels is het zeer populaire restaurant Bartele’s Diner bij station Grou-Jirnsum sinds vorige week ook overgegaan op bezorgen en afhalen van maaltijden. Op een groot spandoek voor het station worden voorbijgangers geattendeerd op deze heerlijke service. De redactie van Grousters.nl nam dit weekend de proef op de som. De spareribs en rendang vielen goed in de smaak. Het online bestellen kan via www.bartelesdiner.nl