Minibieb Grou deelt ruim 500 boeken uit

GROU – De voorraad van de minibieb Grou is enorm toegenomen. Daarom vind Hanneke Anema het tijd om al deze boeken uit te delen. Bij haar eigen huis, onder het afdakje staat a.s. zaterdag de complete voorraad van de minibieb.

“Regelmatig worden er dozen met de mooiste boeken ingebracht. De ruimte in de minibieb is beperkt, maar het is zonde om al deze boeken in dozen te laten zitten. De boeken moeten gelezen worden, daarom organiseer ik deze middag. Onder het afdakje van ons huis zet ik alle boeken neer. Ik nodig iedereen uit om langs te komen en een paar top titels mee naar huis te nemen,” aldus Hanneke.

Het concept van de minibieb houdt in dat wanneer men een boek heeft uitgelezen, deze weer doorgeven aan iemand anders. Ook is het mogelijk om een boek ervoor in de plaats te doneren.

Wanneer? A.s. Zaterdag 28 oktober
Tijd? 13.00-14.30 uur
Waar? De Roef 5, Grou. Onder het afdakje bij de achterdeur.
Voor wie? Iedereen die leest; kinderen, jongeren en volwassenen