foto carex nijdjipstrjitte

Carex verhuurt woningen Nijdjipstrjitte Grou in kader leegstandswet

Grou – Carex Fryslân krijgt de komende tijd gezinswoningen in beheer in Drachten en Grou. In Grou gaat het om woningen aan de Nijdjipstrjitte die worden verhuurd op basis van de leegstandswet.

De woningen beschikken over meerdere slaapkamers en een tuin. Kinderen en/of huisdieren kunnen hier ook wonen. De woningen worden tijdelijk verhuurd op basis van de Leegstandswet. Het contract loopt voor minimaal 6 maanden. Carex heeft een opzegtermijn van 3 maanden en de huurder een opzegtermijn van 1 maand.

De betreffende woningen aan de Nijdjipstrjitte. Foto: Carex Fryslân

De betreffende woningen aan de Nijdjipstrjitte zullen op termijn gesloopt worden. Carex wijst deze woningen toe volgens de passendheidstoets van de Woningwet. Men komt voor deze woningen in aanmerking met een verzamelinkomen niet hoger dan 39.055,-. Belangstellenden die in aanmerking willen komen kunnen zich inschrijven via de website van Carex Fryslân en een keer langskomen voor een kennismakingsgesprek op het inloopuur (elke werkdag tussen 10.30 en 11.30 uur).