Trefbal

Trefbal Toernooi in Grou

Grou – Sportjuf Luci kondigt vol enthousiasme aan dat op 18 mei een evenement op de agenda staat die je niet moet missen: Trefbal Toernooi voor kinderen tussen 8 en 14 jaar oud. Trefbal, een spel dat iedereen kent en altijd leuk blijft!

Op de dag zelf worden teams samengesteld van ongeveer 10 tot 15 kinderen, maar vooraf kunnen er  ook al teams gemaakt worden. Het winnende team gaat niet met lege handen naar huis. Ze ontvangen een prijs!

Tijdens het toernooi zullen we zowel de klassieke versie van trefbal als de populaire bunkertrefbalvariant spelen. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar www.sportjufluci.nl/evenementen.

Evenementdetails:

  • Datum: 18 mei
  • Tijd: 14:45 – 17:00 uur
  • Locatie: Sporthal Grou
  • Prijs: € 4,50 Dankzij een bijdrage van Fûns Mid-Fryslân kunnen we de activiteiten aanbieden voor een lage prijs zodat iedereen mee kan doen hier zijn we hartstikke blij mee dat dit mogelijk is.

Zorg ervoor dat deze datum in jullie agenda staat. Alle kinderen tussen 8 en 14 jaar oud zijn van harte welkom om deel te nemen. Sportjuf Luci en juf Michelle kunnen niet wachten om samen met de kinderen een fantastische middag te beleven, ongeacht hun leeftijd.

En hier komt nog een leuk weetje: dit evenement is een deelexamen voor Juf Michelle in het kader van haar opleiding CIOS.