GrouBloeit op zoek naar buurtverenigingen in Grou

Grou – Dit jaar staat Grou van 3 tot en met 9 juni in bloei tijdens GrouBloeit 2024. De organisatie heeft al een groot aantal activiteiten kunnen realiseren maar zoekt ook contact met buurtverenigingen die in willen haken. Helaas zijn niet alle buurtverenigingen in Grou bekend en of ze actief zijn.

Een aantal activiteiten in deze bloeiweek is al ingevuld met thema’s als gezondheid, mobiliteit, lokaal eten, vergroening en nog veel meer. Iedereen kan uiteraard meedoen. Het programma zal steeds meer vorm en inhoud krijgen en wordt bepaald door de ideeën uit de Grouster Mienskip.

Haak aan als buurtvereniging!

Groubloeit zoekt contact met buurtverenigingen die mee willen doen. Daarvoor zijn ze op zoek naar buurtverenigingen in Grou. Mail je contactgegevens naar groubloeit@gmail.com zodat je buurt ook kan aanhaken bij GrouBloeit 2024.