Vision Fitclub Grou

Kom in beweging met Vision Fitclub in Grou

Grou – Het is zover, deze week is de officiële opening van Vision Fitclub aan de Singel 60 in Grou. Met een geheel nieuw, maar bewezen concept, de Milon Cirkel, kan Grou en omstreken vanaf zaterdag 7 oktober vanaf 14:00 uur kennis maken met eigenaar en fitnesscoach Timon van der Werff en zijn team. 

Timon is een ervaren fitnesstrainer en deed, na zijn sportopleiding bij CIOS in Heerenveen, zeven jaar ervaring op bij een daar gevestigde fitness onderneming. Timon wil een groot aantal inwoners van Grou en omgeving in beweging zien te krijgen middels Milon.

Milon

Milon is een geautomatiseerd trainingsconcept waarbij je in 35 minuten tijd twee cardio-oefeningen en zes krachtoefeningen doet en dat twee keer per week. Timon: “Jouw persoonlijke trainingsprogramma wordt ingeladen op jouw Milon armband. Deze armband scan je bij het toestel, waardoor de oefening direct en zonder onnodig handmatig instellen voor jouw wordt klaargezet. Elke zes weken bekijken we samen je voortgang en wordt, indien nodig, je trainingsprogramma bijgesteld. Zo train je snel, effectief en efficiënt.”

Ontspannen sfeer

Timon ziet Vision Fitclub niet als een ‘standaard’ sportschool waar bodybuilders hun oefeningen voor een spiegel uitvoeren. In de ruimte waar alle toestellen zijn opgesteld zijn zelfs helemaal geen spiegels te vinden. Je kijkt tijdens trainingen over het water uit. “We trainen hier in een ontspannen sfeer en onder persoonlijke begeleiding werken we het programma af. Ook monitoren en bespreken regelmatig de vooruitgang.” 

Socializen

Voordat de training van start gaat is er een speciale plek op de vloer waar eerst een warming-up gedaan kan worden. “Daar kun je je spieren oprekken en aan je lenigheid werken. Nadat het parcours van de Milon cirkel is afgelegd kun je rustig nog even aan de ‘stamtafel’ blijven zitten. We vinden het ook van belang dat je bij ons lekker kunt socializen en bijkletsen”, laat Timon weten.

Kom langs

Timon en zijn team nodigen iedereen uit Grou en omstreken van harte uit om komende zaterdag 7 oktober vanaf 14:00 uur kennis te komen maken. “Stel je vragen en probeer de toestellen uit. Het mag allemaal.” 

Vision Fitclub is gevestigd aan de Singel 60 in Grou op de eerste verdieping van het pand. Voor meer informatie kijk op www.visionfitclub.nl