vernieling bushalte Grou

Vier jongens vernielen ‘weer’ bushokje Bregepaad in Grou

Grou – Helaas wordt in Grou regelmatig het glaswerk van bushokjes vernield. Afgelopen nacht was het weer raak bij het Bregepaad. Een nabij wonende getuige zag vier jongens van rond de zestien jaar, waarvan één met een baksteen de grote glazen plaat van de bushalte vernielde.

De baksteen waarmee het grote raamwerk werd kapot gegooid. Foto: Ingezonden.

Volgens de getuige deed het voorval zich rond drie uur afgelopen nacht voor. De in de nabijheid van de halte wonende getuige hoorde lawaai en geschreeuw en zag één jongeman drie maal met een steen tegen het grote middelste raam gooien. Het gevolg was dat deze ook aan gruzelementen viel.

De jongemannen fietsten vervolgens richting de Stationsweg. Hoewel het donker was, schatte de getuige de leeftijd van de jongens rond de zestien jaar. Het zou kunnen dat er diezelfde avond meer hokjes ten prooi vielen aan baldadigheid.