Kerstmiddag in de SInt Piterkerk Grou

Bijzondere kerstactiviteiten in Grou 

December is bij uitstek de maand van samenkomen. Het brengt warmte en gezelligheid.
De Doarpskeamer Grou biedt de kans om van kerstsamenkomsten te genieten. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld en komt ten goede aan de organisaties.  

Dickens Spektakel

De eerste mogelijkheid om een prachtige muzikale middag te bezoeken is het Dickens Spektakel. Op zondag 11 december komt het Mannenkoor Goutum naar Grou. Ze brengen een prachtige muzikale kerstvertelling die beslist het beluisteren waard is. De voorstelling begint om 14:30 uur. Naast de zang die ‘geserveerd’ wordt, is er voor de bezoekers koffie of thee, lekkere hapjes en na afloop heerlijke soep. De locatie is Ontmoeten & Meedoen aan de Seize 3 in Grou.

Kerst maak je Samen

Het tweede te bezoeken evenement is de kerstmiddag op donderdagmiddag 22 december in de Sint Piterkerk. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor 55-plussers. Met het thema ‘Kerst maak je Samen’, wordt een muzikaal programma gepresenteerd waarbij het koor Sjongnocht en het Orkest Foar Elkenien te beluisteren zijn. Het koor komt met een kerstrepertoire en het orkest brengt het eigen repertoire.
Ds. Marije Hage neemt je mee in een inspirerend verhaal en leest een gedicht voor. Na afloop is er tijd voor chocolademelk met kerstbrood en napraten. De inloop in de SInt Piterkerk op donderdagmiddag 22 december is om 14:00 uur. Aanvang: 14:30 uur tot afsluiting 16:45

Ook thuis te volgen via: www.kerkdienstgemist.nl/stations/2575-Sint-Piter-kerk/events