2e Grouster Winter Wandeltocht op 18 januari 2020

Grou – Op 18 januari 2020 organiseert Stichting Spotlights de 2e Grouster Winter Wandeltocht. Een leuke en afwisselende wandeltocht voor jong & oud met meerdere wandelafstanden: 5, 10, 15 en dit keer ook 21 kilometer en een fotopuzzeltocht van 2,5 kilometer speciaal voor kleinere kinderen en hun ouders / verzorgers.

De opbrengst van deelname aan de wandelroute komt ten goede aan Stichting Spotlights ten behoeve van organisatie van gratis evenementen voor kinderen op het gebied van cultuur, sport en actieve vrijetijdsbesteding.

Veel sneeuw zal er niet zijn gevallen tijdens de winter wandeltocht. Foto: Pixabay

Marcel Weijers is initiatiefnemer van de Winter Wandeltocht Grou. Hij vertelt: “net als vorig jaar gaan de wandelroutes door en om Grou en zullen er verrassende plekjes onderdeel van de routes zijn”.

De start en finish van de Winter Wandeltocht is bij het Marit Bouwmeester Zeilcentrum Grou. Na de tocht is er nog volop gezelligheid in het Zeilcentrum en de mogelijkheid voor alle wandelaars om nog wat na te genieten onder het genot van een drankje en een hapje.

“We hopen op goed weer en uiteraard wederom op een grote hoeveelheid enthousiaste wandelaars, die we een leuke tocht kunnen bezorgen”, besluit Weijers.

Meer informatie over de Winter Wandeltocht is te vinden op: www.stichtingspotlights.nl/winter-wandeltocht-grou-2020