Mango mobility scootmobiel Grou

Scootmobiel zaak plotseling uit Grou vertrokken

Grou – Het pand aan de A32 waar Mango Mobility voorheen was gevestigd staat weer te huur. Buiten enkele demo-modellen die op een paal voor het pand staan, is de vestiging leeg en verlaten. Op de deur hangt een brief waarop staat dat de winkel wegens omstandigheden gesloten is.

In het pand staan nu alleen nog een bureau, een tafel en enkele kantoorstoelen. Voor het pand staan nog enkele showmodellen op een verhoogde paal. Alle andere winkelvoorraad is uit het pand verwijderd. 

Te huur

Inmiddels staat de showroom langs de A32 in Grou weer te huur. De verhurende partij prijst het pand als volgt aan: “Het pand ligt op een uitstekende zichtlocatie pal aan de snelweg A32 Leeuwarden-Meppel waar elke 24 uur zo’n 42.000 auto’s langsrijden en 24 treinen. De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed en er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig.”  De huurprijs voor de totale circa 375 m² showroom en circa 92 m² additionele ruimten is € 2.000,= per maand (ex.btw).

Demo-modellen staan nog voor het lege pand van Mango Mobility in Grou. Foto: Press4All

Brand

Eerder dit jaar had Mango Mobility met een tegenslag te kampen toen hun vestiging in Haren in juli door brand verwoest werd. Eind november maakte Mango Mobility bekend dat ze niet zullen terugkeren aan de Emmalaan in Haren. De scootmobielzaak heeft inmiddels een nieuwe vestiging in Assen geopend. Wat de reden voor vertrek uit Grou is, is niet bekend. Mango Mobility kon vandaag geen reden van vertrek geven, omdat ze op zaterdag niet telefonisch bereikbaar zijn.