Open dag Afscheidshuis Grou

Open dag op nieuwe locatie Afscheidshuis Grou

Grou – Met een kleine onderbreking is sinds 5 september 2021 in Grou weer een locatie waar nabestaanden hun dierbare na overlijden kunnen opbaren. Komende zaterdag heeft het Afscheidshuis Grou een open dag.

Na de sluiting van opbaar-en condoleancecentrum de Uthôf was er in Grou geen algemene plek meer. Daarom is er op Parkstraat 26 een nieuwe locatie. Afscheidshuis Grou is het tweede Afscheidshuis van Sabina Rietveld (Grou) en Marise den Oudsten (Leeuwarden) van Fender uitvaart. “Met het tweede huis gaan wij in Grou ook een warme, vertrouwde en intieme plek te verzorgen voor nabestaanden”, zegt Sabina. Op een rustige locatie, maar toch midden in het hart van het dorp.

Afscheidshuis binnen Parklaan 26 Grou

Sfeerimpressie van de nieuwe locatie. Foto: AHG

Alternatief

Niet iedereen vindt het prettig om zijn of haar dierbare thuis op te baren, of misschien is daar gewoon de ruimte niet voor. Daarom bieden onze Afscheidshuizen een bijzonder mooi alternatief op bestaande uitvaartcentra.

 24 uur per dag

In ons Afscheidshuis Grou hebben wij een huiselijke en stijlvolle ingerichte huiskamer waar uw dierbare kan verblijven in de dagen tussen overlijden en de uitvaart. Families krijgen van ons een eigen sleutel, waarmee ze zonder afspraak, zo vaak als ze willen, de overledene kunnen bezoeken. Ze hebben 24 uur per dag toegang tot de huiskamer.

Open Huis Afscheidshuis Parklaan 26 Grou

Open huis aan Parklaan 26 te Grou. Foto: AHG

Besloten kring

Ook is het mogelijk om een condoleance te houden of een klein afscheid in besloten kring. Iedereen kan Afscheidshuis Grou huren, het maakt niet uit welke uitvaartverzekering u heeft of welke uitvaartverzorger u heeft.

 Welkom

Zaterdag 18 september is er een open dag van 15-19 uur op de Parkstraat 26 in Grou. Sabina Rietveld en Marise den Oudsten heten iedereen welkom om deze dag te komen kijken.

Meer informatie via: www.fenderuitvaart.nl info@fenderuitvaart.nl  Tel. 06-44101515 of 085-0161313