Regionale ingrediënten bij picknick voor inwoners Grou

Grou – Op de eerste zaterdag van september is er voor inwoners van Grou een duurzame picknick. Grouster horecabedrijven gaan verrassende picknickgerechten bereiden. De picknick is op de grasveldjes rond het Marit Bouwmeester Zeilcentrum.

Geïnspireerd op duurzaamheid bereiden Grouster horecabedrijven de gerechten van de picknick. Dit op basis van biologische, regionale- en lokale en fairtrade ingrediënten.

Duurzame doarpspicknick in Grou.

Duurzame doarpspicknick in Grou. Foto: Rawpixel.com

Verbinding

Op basis van het thema verbinding verzorgt het Grouster verenigingsleven een geanimeerde, sportieve en culturele ontdekkingsreis langs het Pikmeer en door het hart van Grou.

Lokaal & Duurzaam

De Grouster Doarpspicknick is een duurzame picknick. Om afval zoveel mogelijk te voorkomen, nemen deelnemers hun eigen picknickkleed, servies en bestek mee.

Informatieposter dorpspicknick

Informatieposter dorpspicknick

Deelnamebewijzen, à €17.50, zijn t/m 30 augustus verkrijgbaar via: https://eventix.shop/xjfye2mb. Ook kunt u via deze link tickets kopen waarmee u naast uw eigen deelname gerechten sponsort voor een Grouster die via het Dorpenteam wordt uitgenodigd.

Informatie

Eventuele vragen kunt u stellen bij het InformatiePunt Grou, Halbertsma’s Plein 12, openingstijden dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur of per mail: info@grou.nl.

 

Uitnodiging voor alle inwoners van Grou

Wanneer:    zaterdag 4 september 12-16 uur

Waar:           grasveldjes bij het Zeilcentrum

Door:           Grou 2030, Stichting Promotie Grou en Fairtrade Leeuwarden

Doel:            binding van Grousters met elkaar, met het dorp én met een duurzame toekomst verkennen en vergroten.