Vierdaagse

Word vrijwilliger bij de Grouster Wandel 4 Daagse!

Grou – Help ons om van de allereerste Grouster Wandel 4 Daagse een groot succes te maken! We zoeken enthousiaste vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij de verschillende activiteiten van 4 tot en met 7 juni. Deze 4-daagse vindt plaats tijdens de bloeiweek Grou.

Sportjuf Luci heeft prachtige routes van 3, 5, 10 en 15 kilometer uitgezet, waardoor er voor ieder wat wils is. Deze vier dagen staan in het teken van samenkomen en genieten van het wandelen, voor jong en oud. Elke dag beginnen we met een energieke warming-up, verzorgd door de sportscholen uit Grou.

Extra handjes en voetjes

Wegens het grote aantal inschrijvingen hebben we extra handjes en voetjes nodig om alles soepel te laten verlopen. Jouw hulp is enorm waardevol! Geef je vandaag nog op via het bijgaande invulformulier en draag bij aan een bloeiende toekomst in Grou. Samen maken we er een fantastische tijd van! Laat ook weten op welke dag of dagen je beschikbaar bent, dan neemt Sportjuf Luci contact met je op.

Meld je nu aan

Meld je dus aan als vrijwilliger en help mee aan deze unieke ervaring! We kijken ernaar uit om samen met jou fantastische dagen te beleven. Klik hier en geef je op!