Stap jij bij brandweerpost Grou in?

Brandweerpost Grou is op zoek naar nieuwe collega’s die als vrijwilliger aan de slag willen. Lijkt het jou leuk om je bij onze ploeg aan te sluiten? Maar heb je informatie nodig om je keus te maken Maandag 20 januari om 16.30 uur of 19.30 uur ben je van harte welkom in onze kazerne in Grou aan de Oedsmawei 17. Hier vertellen we je graag alles over dit mooie vak.

De vrijwillige brandweer zoekt mensen die het brandweervak vooral leuk vinden. Als vrijwilliger ben je oproepbaar door middel van een pieper. Je werkt en/of woont in de omgeving van de kazerne in Grou.

Presentatie van nieuw materiaal in 2019 in Sneek. Video: Press4All

We hebben veel te bieden

Je krijgt een mooie opleiding aangeboden gedurende twee jaar die 26 avonden in beslag neemt. Tijdens de basisopleiding leer je natuurlijk blussen, levensreddende handelingen verrichten en technische hulpverlening. Naast die gerichte oefeningen bieden we je ook de mogelijkheid om je conditie op peil te houden. Heb je je diploma gehaald, dan draai je meteen mee als manschap. Om na je opleiding geoefend te blijven is er regelmatig een oefenavond met je ploeg en bieden wij je sportmomenten aan. Voor de uren die je aan de brandweer besteedt krijg je een vergoeding. Wij bieden je spannend en uitdagend werk en een fantastische en hechte groep collega’s. En misschien wel het allerbelangrijkste: de mogelijkheid je zinvol in te zetten voor je directe omgeving.

Informatiebijeenkomst

Werk en/of woon je in de omgeving van de kazerne in Grou (max. 5 minuten) en wil je je inzetten voor een veilig Grou en omgeving. Kom dan vrijblijvend naar onze informatiebijeenkomst op maandag 20 januari om 16.30 uur of 19.30 uur. We gaan graag met je in gesprek en geven je informatie over de brandweer. Ook partners zijn welkom!