Inwoner van Grou? Word lid van de Doarpskoöperaasje!

Grou – De Doarpskoöperaasje Grou bevordert de brede welvaart, het welzijn, de leefbaarheid en de duurzaamheid van het dorp Grou. En ze bewaakt de identiteit van het dorp en haar visie op de toekomst. Een verschil met andere maatschappelijke organisaties in het dorp is dat de Doarpskoöperaasje vernieuwing en verbetering bevordert door deze organisaties te faciliteren en te ondersteunen. Maar ook door initiatieven van belangengroepen in het dorp samen te brengen, te coördineren en waar nodig en mogelijk te versterken.

De Doarpskoöperaasje initieert verder ook eigen, vaak grotere projecten. Zo speelt ze een belangrijke rol in het optimaliseren van het plan voor Have Halbertsma voor het dorp en de dorpelingen, werkt ze nu aan het plan voor realisatie van het multifunctioneel centrum in het voormalige Blokkerpand en is ze, samen met leden en andere geïnteresseerden uit het dorp, ideeën aan het vormen over ruimtelijke ontwikkeling van het dorp en de omgeving en manieren om Grou haar eigen energie te laten opwekken.

Gratis lid worden: voor alle inwoners en organisaties in Grou

We streven ernaar zo veel mogelijk inwoners en organisaties van Grou als lid te verwelkomen. Als lid kun je meedenken en invloed uitoefenen op de richting en keuzes van de Doarpskoöperaasje en daarmee het dorp Grou. Je ontvangt van ons af en toe een digitale nieuwsbrief met daarin informatie, vragen om mee te denken en actuele ontwikkelingen. Het lidmaatschap is gratis.

Lid worden? Surf naar Lid worden – Doarpskoöperaasje Grou (doarpskooperaasjegrou.nl of scan de QR-code en vul het formulier in.