niieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Leeuwarden

De gemeente Leeuwarden luidt maandag 8 januari het nieuwe jaar in met de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst. Alle inwoners en ondernemers van de gemeente zijn tussen 17:00 en 19:00 uur van harte welkom in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar.

De bijeenkomst is een mooie gelegenheid om, onder het genot van een hapje, drankje en livemuziek elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en plannen te maken voor het nieuwe jaar. Het is waardevol voor de gemeente om op een bijeenkomst als deze in contact te komen met de inwoners en ondernemers. We hopen dan ook veel mensen te mogen begroeten.

Nieuwe inwoners

Alle mensen die in het afgelopen jaar in de gemeente Leeuwarden kwamen wonen, zijn speciaal voor de Nieuwjaarsbijeenkomst uitgenodigd. Tegen inlevering van hun uitnodiging ontvangen zij een presentje bij de stand van Historisch Centrum Leeuwarden (HCL), die op de Nieuwjaarsbijeenkomst aanwezig is.

Middelsee/De Zuidlanden

Binnen de gemeente spelen belangrijke nieuwe ontwikkelingen. Twee projecten worden uitgelicht, namelijk Middelsee en De Zuidlanden: de ontwikkeling van nieuwe buurtschappen met elk hun eigen, unieke karakter. Bezoekers van de Nieuwjaarsbijeenkomst kunnen afbeeldingen van de gebieden bekijken en krijgen door een VR-bril een mooie beleving van de nieuwe buurten. Medewerkers van de gemeente die betrokken zijn bij de plannen, zijn aanwezig om een toelichting te geven.

Omroep Leeuwarden

Omroep Leeuwarden verzorgt een live-uitzending vanuit De Harmonie tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst. Zo zal de toespraak live te volgen zijn en worden verschillende mensen geïnterviewd.