dagendoen

Zomer stil en saai in Grou? Kijk in app Dag!enDoen!

Grou – Zijn de buren, vrienden en familie op vakantie? Dan is het soms zoeken naar wat er nog wèl te doen is. In de gratis app Dag!enDoen! staan allerlei activiteiten in de buurt.

Ergens koffie drinken, samen wandelen, jeu de boules, sjoelen in het buurthuis. Al deze en andere activiteiten in de eigen buurt zijn te vinden in de gratis app van de stichting Dag!enDoen!. Eenvoudig te bekijken op een mobiele telefoon, tablet of
computer.

Gratis downloaden

Er staan ook andere informatie en bezigheden in Dag!enDoen!. Een potje schaken, gedicht van de dag, sudoku, een luistermap met verhalen, informatie van de bibliotheek, aanbod van vrijwilligerswerk, vervoer in de buurt en nog meer. Dag!enDoen! wordt in verschillende gemeenten aangeboden. In de gemeente Leeuwarden is dat in samenwerking met welzijnsorganisatie Amaryllis. De app voor telefoon of tablet is te downloaden in de Play Store of App Store. Of ga naar de website www.dagendoen.nl/portal, selecteer de gemeente Leeuwarden en je ziet de activiteiten in de wijken en dorpen.

Bel bij vragen!

Wie vragen heeft of kosteloos een tablet wil lenen, kan bellen naar Amaryllis: Ingrid Postma 06 – 13 96 74 77 of Eveline Elkerbout 06 – 53 84 45 19.