vermilion grou

(video) Vermilion voert nu werkzaamheden uit bij Grou

Grou / Video – Vermilion is deze week begonnen met werkzaamheden bij Grou. Dat gebeurt op de locatie Grouw 1 aan De Klif naast het industrieterrein. Vermilion Energy produceert aardgas uit kleine velden voor Nederlandse huishoudens en bedrijven. 

Werkzaamheden

Een gedeelte van deze werkzaamheden kan niet worden onderbroken. Daarom kunnen de werkzaamheden dag en nacht plaatsvinden en is de locatie in de avond en nacht verlicht. Hiervan kunnen bewoners overlast ervaren. De omwonenden zijn inmiddels via een brief geïnformeerd over de werkzaamheden.

Planning

Vermilion verwacht dat de werkzaamheden tot eind juli duren. Door externe factoren, zoals weer of andere omstandigheden, kan de planning anders lopen.

Inspectie- en onderhoudswerkzaamheden eind augustus

Vanaf eind augustus voert Vermilion inspectie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan de ondergrondse pijpleiding die loopt vanaf de locatie Bozum aan de Hegedyk tot aan onze locatie aan de Leechlân bij Grou. Deze werkzaamheden worden alleen overdag uitgevoerd, er zijn verkeersbewegingen en activiteiten in landelijk gebied zichtbaar.