nepmails belasting hacking

Nepmailtjes in omloop over gemeentelijke belastingen Leeuwarden

Grou – Een aantal bewoners van de gemeente Leeuwarden heeft een e-mail ontvangen. Daarin wordt hen opgedragen snel een openstaande rekening van de  gemeentelijke belastingen te betalen. Deze nepmails omtrent belasting worden niet door de gemeente verzonden.

Oplichter

Na meerdere verontruste telefoontjes van bewoners waarschuwt de gemeente Leeuwarden voor deze nepmails. De afzender is een oplichter die zich voordoet als gerechtsdeurwaarder Euroloans & Partners. In de e-mail staat dat er een openstaand bedrag betaald moet worden. Deze e-mails worden niet in opdracht van de gemeente Leeuwarden verzonden.

Phishing email belasting

Phishing email belasting is nep.

Doe aangifte

Mocht je een e-mail ontvangen van Euroloans & Partners: betaal niet, klik niet op de links in het bericht en open geen bijlagen. Heb je geld overgemaakt naar de oplichters? Doe dan aangifte bij de politie. Wie verdere vragen heeft, kan bellen met het gemeentelijke informatienummer: 14058