Orkest foar Elkenien Grou

(video) Doe mee met Orkest foar Elkenien Grou

Grou / Video – Heb je altijd al eens een instrument willen leren bespelen? Dat kan in het Orkest foar elkenien! Trompet, saxofoon, drums, trombone, keyboard, gitaar, fluit: het kan zo gek niet of we hebben het voor je. Je eigen instrument meenemen of zingen kan ook. Muzikale ervaring is niet nodig en noten lezen leren we je binnen de kortste keren. Word jij muzikant in het Orkest foar elkenien?

Bekijk de video van Nij Talint Orkest Tytsjerksteradiel. Video: Actief Media

Je maakt met dit orkest deel uit van een samengesteld dorpsorkest. Bewoners uit Grou en omgeving komen hier samen. In 2023 werken we toe naar een wijkproductie. De verschillende wijkorkesten uit de gemeente Leeuwarden treden daar samen op. Repetities wekelijks op vrijdagmiddag tussen 13-15 uur, vanaf vrijdag 13 januari. Jong en oud kunnen meedoen vanaf 14 jaar.

Extra repetities en voorstellingen:

– op zaterdag 20 mei 10:00-13:00 uur ben je beschikbaar voor de doorloop van de wijkproductie. – op dinsdagavond 30 mei vindt de generale repetitie plaats. – de voorstellingen zijn op woensdag 31 mei t/m zaterdag 3 juni (avonden) en op zondag 4 juni (middag). – op 22 en 25 juni kun je ook nog meedoen aan voorstellingen (festival de Gaastmar en CityProms)!

Doe je mee in dit avontuur? Het is zeker de moeite waard!!

Locatie: de Muldyk 1, Grou Nadat je je hebt opgegeven neemt een van de orkestleiders (Annewiep Bloem of Guus Pieksma) contact met je op en stuurt jou het repetitieschema.

Geef je op voor het project via dit formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je mailen via: info@generatiehuis.nl

Deze productie is tot stand gekomen i.s.m. Actief Media