Omroep Leeuwarden

(video) Burgemeester Buma opent nieuw pand Omroep Leeuwarden

Burgemeester Buma heeft zaterdagmiddag officieel het nieuwe pand van Omroep Leeuwarden geopend. Die is verhuisd van het Ruiterskwartier naar de Tesselschadestraat in Leeuwarden. Grousters.nl is mediapartner van Omroep Leeuwarden op het gebied van redactionele artikelen.

Behalve een nieuwe locatie, heeft de lokale omroep ook een nieuwe naam: Omroep Leeuwarden. Dat was voorheen Omroep LEO Middelsé. Bij de officiële opening was er ook de gelegenheid voor belangstellenden om een kijkje te nemen op de redactie en de nieuwe radiostudio’s. Daar kwamen volgens directeur Daniël Janssen dik 100 mensen op af.

Mediapartner

Grousters.nl is mediapartner van verschillende organisaties in Grou en Friesland. Zo werkt de redactie samen met weekblad Actief in Burgum en ondersteunt het Pleatslik Belang Grou en Fûgelwacht Grou met video, teksten en fotografie. Sinds kort maakt ook de Skûtsjewike gebruik van de website en socialmedia kanalen van Grousters.nl. Heeft u als organisatie, vereniging of stichting behoefte aan professionele ondersteuning op het gebied van pr & communicatie en heeft u daar een budget voor, neem dan contact met ons op via redactie@grousters.nl of stuur een whatsapp bericht naar 06-13164153