Video – Leerlingen obs De Twa Fisken Grou deelnemer Sjongfestival 

Grou – Acht leerlingen van OBS de Twa Fisken hebben meegedaan aan het Sjongfestival van Omrop Fryslân. Het resultaat is een erg leuk lied geworden. De Twa fisken nemen het op tegen drie andere scholen. Klik hier, like en deel de video van De Twa Fisken

Dit jaar geen regulier Sjongfestival, maar een reeks programma’s waarin Tsjek presentator Raynaud Ritsma samen met klassen een nieuw lied bedenkt en maakt. Het format is bedoeld als eenmalig alternatief voor het traditionele festival als gevolg van de coronacrisis.

Leerlingen van De Twa Fisken doen mee aan het Sjongfestival

Leerlingen van De Twa Fisken tijdens de opnames van de videoclip. Fotografie: Juf Afke.

Frij

De muzikanten die voor Grou in actie komen zijn: Ties, Lysbeth, Jelco, Eldert, Hiltje, Marre, Elin en Hiltje. Ze zijn samen met hun muziekjuf Afke een dag bij omrop Fryslan op bezoek geweest om een liedje te schrijven èn op te nemen. Het nummer heet Frij en gaat over eenzaamheid, heel actueel in deze tijd. Het resultaat is een erg leuk lied geworden. 

Klik hier, kijk, deel en like dit nummer !