Snoek Hoveniers bekleedt MCL met ruim 10.000 bloembollen

Grou / Leeuwarden – Snoek Puur Groen uit Grou heeft ruim 10.000 bloembollen geplant bij Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) om zorgpersoneel te bedanken voor hun inzet in de coronatijd en om bovenal iets positiefs te brengen in deze roerige tijd.

Bloembollen

Directeur Douwe Snoek van Snoek Puur Groen: “Wij zijn geschrokken van wat er momenteel gebeurt in Nederland. Corona en de maatregelen vallen iedereen zwaar. Maar we kunnen met het zicht op de haven niet ineens stranden in geweld en elkaar niet meer respecteren. Wij zijn ontzettend trots op alle zorgmedewerkers, die heel hard werken om corona onder de knie te krijgen.

 

Bloembollen zorgen straks voor kleurenpracht bij ziekenhuis MCL

Bloembollen zorgen straks voor kleurenpracht bij ziekenhuis MCL.

De geplante bloembollen die rustig tot bloei komen symboliseren hiermee de tijd waarin we momenteel leven: Ook Nederland komt na een langere periode waarin we samen ons best moeten doen, zometeen weer in bloei!”

Verrassende kleurenpracht

De bollen zijn geplant bij de spoedeisende hulp en ook de IC heeft zicht op het terrein waar de bollen zijn geplant. De ruim 10.000 biologisch geteelde narcissen, blauwe druif, tulpen en hyacinten geven in maart, april en mei een verrassende kleurenpracht;  voor iedereen een feestje om naar te kijken. Als het dan zover is kan iedereen daarvan genieten.