Inloopochtend bij OBS De Twa Fisken

Loop binnen bij De Twa Fisken in Grou

Grou – De openbare basisschool De Twa Fisken houdt komend half jaar drie inloopochtenden voor toekomstige leerlingen.

Ben je op zoek naar een goede basisschool voor je kind? Dan kun je op drie data het komende half jaar naar binnen lopen. De eerste mogelijkheid is op woensdag 18 januari 2023. Tijdens de inloopochtend kun je een kijkje nemen in de groepen 1 en 2. Hierbij kun je op school de sfeer proeven en kun je uiteraard vragen stellen. 

Inloopochtenden

De inloopochtenden zijn op woensdag 18 januari, woensdag 12 april en woensdag 28 juni 2023. Tussen 9:00 en 11:00 uur ben je van harte welkom bij OBS de Twa Fisken aan de Jongema 6 te Grou. Voor meer informatie kijk op www.obsdetwafisken.nl of bel naar 0566-623000.