Verbouwing Bruna ING servicepunt Grou

Verbouwing ING servicepunt Bruna Grou 

Grou – Vanaf maandag 24 augustus is het ING-servicepunt aan de Hoofdstraat 5 in de winkel van Bruna Grou gesloten in verband met een verbouwing. Vanaf 3 september zijn klanten voor bankzaken weer welkom. De Bruna blijft gewoon open.

Tijdens de verbouwing is de winkel dus gewoon open. Na de verbouwing kunnen klanten in het ING-servicepunt terecht voor de dagelijkse online bankzaken en het activeren en installeren van MIJN ING of de Mobiel Bankieren App.

Verbouwing Bruna ING servicepunt Grou

Verbouwing Bruna ING servicepunt Grou. Foto: Press4All

Goed om te weten

Het opnemen en storten van contant geld is tijdelijk niet mogelijk op de locatie in Grou. Op dit punt komt een Geldmaat waar men weer contant geld kan storten en opnemen. “De geldautomaat van Geldmaat is vanaf 17 september weer in gebruik”, laat Erika Brolsma van de Bruna weten. Voor fysieke bankzaken worden klanten nu doorverwezen naar het kantoor in Leeuwarden.

Welkom

Vanaf donderdag 3 september 2020 is het nieuwe ING-servicepunt geopend. De medewerkers van BRUNA staan dan klaar en helpen de klanten dan graag de nieuwe bank mogelijkheden te ontdekken.