coronavirus

Legomarkt en filmavond Fûgelwacht Grou afgelast vanwege landelijke Coronarichtlijn

Grou – Zowel de filmavond van de Fûgelwacht Grou van vrijdagavond 13 maart als de Legomarkt die op Zaterdag 21 en zondag 22 maart in Grou gehouden zou worden zijn vanwege de landelijke Coronarichtlijn afgelast. Bij het events werden een groot aantal bezoekers verwacht.

De organisatie van de Legomarkt hoopt in mei of juni een nieuwe datum te prikken. In maart staan er nog een aantal evenementen op de agenda waarvan tot nu toe nog geen enkele is afgelast.

In Friesland zijn er een aantal mensen met een Coronabesmetting gemeld. Dominee Nummerdor van de Sint Piterkerk laat weten dat de geplande kerkdienst van aanstaande zondag – zonder tegenbericht gewoon doorgaat. Ook de geplande lezing van 25 maart kan gewoon doorgang vinden. Voorzitter Wouter de Vries van De Krite laat weten dat de activiteiten die op de agenda staan gewoon doorgaan. Het laat echter wel weten dat de kaartverkoop van het jeugdtoneel zal stoppen wanneer 100 kaarten zijn verkocht. 

De organisatie van het reünieconcert in de Bierhalle van het Damesakkoord gaat nog overleggen over het al dan niet doorgaan van het concert.