Kringloopwinkel Grou organiseert veiling voor realisatie verbouwing en invalidentoilet

Nadat vorig jaar december een groot gedeelte van het pand aan de Muldyk in eigendom is gekomen van de Kringloopwinkel Grou, wordt er druk aan plannen gewerkt om de winkel te verbouwen. Om het één en ander te realiseren wordt er op zaterdag 30 maart een veiling georganiseerd.

Zoals bij meer kringloopwinkels in de provincie Fryslân worden er ook bij de Kringloopwinkel in Grou soms bijzondere voorwerpen gebracht, die het verdienen om extra onder de aandacht gebracht te worden. Het gaat hierbij niet om de gewone gebruiksartikelen of meubels voor alledaags gebruik..

In het pand aan de Muldyk is naast de kringloopwinkel ook dagbesteding voor mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt gerealiseerd. Nadat het pand vorig jaar in eigendom van de kringloopwinkel is gekomen hebben de cliënten en vrijwilligers een mooie plek om hun vaak creatieve werk te kunnen verrichten. Dit jaar zijn ook de openingstijden voor de dagbesteding naar vijf dagen uitgebreid. Hierdoor kunnen steeds meer mensen, onder professionele begeleiding van een vaste medewerker, hun werkzame dag doorbrengen.

Kunst, curiosa en antiekveiling in Kringloopwinkel Grou.

Wegens groot succes organiseert de Kringloopwinkel Grou nu voor de tweede keer een veiling. Het gaat hierbij om spullen van waarde zoals kunst, antiek en curiosa. De vorige editie werd er door een aantal belangstellenden flink geboden. Liefhebbers mogen de veiling dan ook niet missen. De veiling vindt plaats op 30 maart a.s. om 13.30 uur in de kringloopwinkel aan De Muldyk 3 te Grou. De opbrengst van de veiling wordt besteed aan de op handen zijnde verbouw van de winkel waarbij onder andere een invalidentoilet op de wensenlijst staat.

Vooraf aan de veiling zijn er twee gelegenheden voor bezichtiging van de te veilen stukken. Op vrijdag 29 maart van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag 30 maart van 10.00 tot 12.00 uur.

Inschrijving voor deelname kan vanaf een half uur voor de veiling. Meer info over de veiling via kringloopwinkelgrou@gmail.com of tel. 06-83298146.