walking football

Start Walking Football bij G.A.V.C. in Grou: Iedereen is welkom!

Grou – Vandaag, 15 oktober 2024, is bij G.A.V.C. in Grou onder stralende weersomstandigheden het Walking Football van start gegaan. De deelnemers waren enthousiast, en het plezier was groot op het veld.

Wandelvoetbal, is een speciale vorm van voetbal voor 55-plussers, waarbij rennen niet is toegestaan. Dit maakt het spel minder intensief en zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht conditie of ervaring, mee kan doen.

Voor veel senioren in Friesland is Walking Football al een populaire manier om actief te blijven, en nu heeft ook Grou deze sport omarmd. De deelnemers genoten van de eerste sessie van dit voetbalseizoen, waarbij plezier en sportiviteit voorop stonden. Naast het fysieke aspect biedt Walking Football ook een geweldige kans om sociale contacten op te doen.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook meedoen? Dat kan! Elke dinsdagochtend om 10:00 uur ben je van harte welkom op het Sportpark Meinga van G.A.V.C. om mee te doen aan Walking Football. Of je nu ervaren bent in voetbal of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om in beweging te blijven, iedereen kan aansluiten. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk en toegankelijk deze sport is.

Bron tekst & foto: Sport In Grou