zomerfair

Yn’e Sinne Farm presenteert: ‘De Zomerfair’

Grou / Jirnsum Op 13 juli organiseert Yn’e Sinne Farm de Zomerfair. Naast de verkoop van moestuinplantjes, is er nog veel meer te doen!

Zomerfair

Op deze fair krijgen verschillende bewuste en lokale makers een plekje op onze duurzame streekmarkt, zodat jullie kunnen ervaren wat onze omgeving te bieden heeft. Er zijn nog enkele plekken vrij voor standhouders. Mail voor informatie naar info@ynesinnefarm.nl.

Om 12.00 uur is er de mogelijkheid om met Boer Joël, mee te rijden naar de tuin voor een rondleiding. Dat gebeurt natuurlijk geheel in stijl: met de tractor. Daarnaast is er voor jong en oud veel ruimte om te spelen! We gaan allemaal oud Hollandse spellen een nieuwe leven blazen. Denk aan: steltlopen, koekhappen en een skelterrace. Als je na het eten toe bent aan wat lekkers, kan je genieten van lokale en biologische zoetigheden en hapjes. Onder andere Heer van Zuijlen zorgt voor wat lekkers.

Farm Dinner

Aan het einde van de dag kan je ook aanschuiven bij de Farm Dinner. Dit diner organiseren wij in samenwerking met Heer van Zuijlen. Hij bereidt een vier gangen menu op de tuin met groente van de tuin. Een echte beleving!
Het diner begint om 17.00 uur en kost € 35,-.