valentijn lunchbox

Dat smaakt!

Centraal vanuit Friesland verzorgt Debbs ontbijt, lunch en lekkers, voor bedrijf en particulier. Gevestigd in een prachtig landhuis net buiten de kom van Jirnsum, waar Debbie tevens een gezellige, ruime en luxe B&B runt, is dit dé perfecte uitvalsbasis om particulieren en bedrijven in een straal van ca.15 km van lekkers te voorzien.

Debbs staat voor variatie; zoet of hartig, kleine aantallen of grotere groepen, basic of luxe en uitgebreid! “Ik ga er met enthousiasme en vakmanschap mee aan de slag.  En ik werk met verse, veelal huisgemaakte &  streekproducten. Maatwerk, flexibele & smaakvolle service is waar DEBBS voor staat!”

Valentijn Ontbijtbox

Tijdens een vergadering even bijtanken met een lekker vers en royaal belegd broodje, sapje en fruitsalade of een uitgebreide catering met broodjes, soep, salade en zoete lekkernijen organiseren? Debbs denkt met u mee en ontzorgt! Daarnaast levert Debbs ontbijt-, lunchboxen en hapjesboxen. Zoals de Valentijn ontbijtbox! Een super smaak- en liefdevol cadeau!

Vers & gevarieerd

Bent u benieuwd wat Debbs voor u kan betekenen? Een speciale opdracht, binnenkort een zakelijke meeting of wat te vieren? Op zoek naar een vers en gevarieerd aanbod? Ik denk graag met u mee! Bel, app of kijk alvast eens op www.debbs.nl

DEBBS – Debbie Dalhuizen |It String 7 Jirnsum | www.debbs.nl | 06-15438613