dbieb grou

Voorleespicknick in dbieb van Grou tijdens Nationale Voorleesdagen

Weet jij nog uit welk boek je vroeger werd voorgelezen? Natuurlijk! Want een voorleesmoment blijft je je hele leven bij. Tijdens De Nationale Voorleesdagen staan we extra stil bij hoe leuk, maar ook hoe belangrijk, voorlezen is. De Nationale Voorleesdagen zijn van 24 januari tot en met 3 februari 2024. In dbieb Grou is er een voorleespicknick.

Prentenboek van het Jaar

Elk jaar staat de Prentenboeken top 10 centraal, waar in de 10 leukste prentenboeken staan, geselecteerd door een commissie van deskundigen. Eén prentenboek wordt gekozen tot Prentenboek van het Jaar. Dit jaar is dat Help! Een verrassing! het kleurrijke prentenboek van Miriam Bos. Dit prentenboek is humoristisch, kleurrijk en vol liefde.

Voorleespicknick (0-6 jaar) 

Voorlezen kan altijd en overal en is ook nog eens superleuk! Voor het slapen gaan, in de klas, achter in de auto maar dus ook tijdens een picknick. Tijdens de Nationale Voorleesdagen lezen we tijdens de voorleespicknick voor uit ‘Help!, een verrassing!’ En… er is een leuke knutselactiviteit! In Grou kun je hier bij aanschuiven in dbieb Grou op maandag 29 januari van 10.00 tot 11.00 uur. Wel even een plekje reserveren via deze link.