wie heeft de vijver leeggehaald

Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen naar dbieb in Grou

Grou – Voorlezen is leuk én belangrijk! En om dat nog eens extra te benadrukken zijn er de Nationale Voorleesdagen! Dit jaar van 22 januari tot en met 1 februari 2020.  dbieb organiseert in en rondom deze week leuke activiteiten voor kinderen van 1,5 tot en met 6 jaar en hun ouders.

Kom kijken naar het Voorleestheatertje

In dbieb Gytsjerk, Grou, Hurdegaryp en Stiens kun je kijken en luisteren naar een heerlijk mopperboek. Het verhaal wordt verteld aan de hand van vertelplaten in een Voorleestheatertje. Daarna ga je gezellig  een dierenmasker knutselen dat je natuurlijk mee naar huis mag nemen. Opgave is niet nodig. Kijk voor data en tijden op dbieb.nl/doen

Kindervoorstelling ‘Ton heeft geen zin’
Op zondag 26 januari ben je van harte welkom in dbieb Leeuwarden om deze kindervoorstelling bij te wonen, die het verhaal vertelt van Ton, die helemaal geen zin heeft om voor te lezen, en al helemaal niet voor peuters! Die doen toch altijd wat ze zelf willen… De voorstelling wordt gespeeld door Ton Meijer.

wie heeft de vijver leeggehaald
Te zien in Dbieb Burgum. Foto: DBieb

Kindervoorstelling ‘Wie heeft de vijver leeggehaald?!’
Kom op zaterdag 1 februari in dbieb Burgum kijken en luisteren naar het vrolijke verhaal over een mopperende Eend, die wil weten wie zijn vijver heeft leeggehaald. De voorstelling wordt gespeeld door Sesamstraatacteurs Renée Menschaar (Pino) en Arjan Smit.

De kindervoorstellingen kosten 4,50 per persoon. Tickets via dbieb.nl/doen.