damclub de toer

Damclub De Toer Grou zoekt nieuwe leden 

Grou – Verdwijnt de club of toch niet? Of komt er een schaakclub in Grou? Net als veel dam- en andere sportclubs heeft Damclub De Toer het erg moeilijk de laatste jaren. 

Er is geen aangroei en helaas zijn er de afgelopen jaren enkele damvrienden overleden en er zijn een paar leden verhuisd. Waardoor er nog maar een paar enthousiaste leden over zijn gebleven. Toch is besloten dat de damclub voorlopig wel doorgaat. Zoals het nu lijkt met nog 4 leden in de huiskamer van een van de leden en dus voorlopig niet in de vertrouwde Bierhalle. Maar er is nog steeds hoop dat er zich nieuwe leden aanmelden.

Als u belangstelling heeft om gezellig in de wintermaanden één avond in de week te dammen, dan willen we graag met u in contact komen. De ervaring is dat er natuurlijk serieus wordt gedamd, maar dat er ook een leuke sfeer omheen is en voor wie dat wil kan er na de wedstrijd nog even gezellig nagepraat worden.

Geef je nu op

Het woord fusie is ook al gevallen of zelfs verhuizen naar een ander dorp, maar het zou voor Grou toch jammer zijn als er weer een club verdwijnt! Wilt u meedoen en vooral ook mee denken? Aarzel dan niet en neem contact op met de voorzitter van de club Cor Hof 06-21954169