Halloween in Grou

Griezelen in Grou tijdens huiveringwekkend Halloween

Grou – Op 28 oktober viert Grou, inmiddels traditiegetrouw, Halloween. In de middag organiseren de winkeliers van 13.00 uur tot 16.00 uur een kindertocht boordevol interactief straattheater. Tijdens de avond stellen vrijwilligers tussen 20.00 uur tot 23.00 uur de zenuwen van dorpsgenoten op de proef.

Daar waar de viering in Grou ooit begon met een spraakmakende spokentocht in de woonwijken, georganiseerd door de speeltuinvereniging, verzorgden de winkeliers de laatste jaren een geliefde kindertocht waar heksen, trollen en spoken het winkelgebied onveilig maakten.

Om jong en oud een dag vol plezier en spanning te bieden sloegen de organisatoren van beide tochten de handen dit jaar ineen. Na een oproep voor vrijwilligers, stroomden de aanmeldingen voor acts binnen. Dankzij het enthousiasme van de vrijwilligers staan er dit jaar twee verrassend geanimeerde tochten door het hart van Grou op het programma.

Straattheater

Kinderen vanaf vier jaar kunnen op zaterdag 28 oktober vanaf 13.00 uur een plattegrond van de kinderroute ophalen bij InformatiePunt Grou aan het Halbertsma’s Plein 12. Tot 16.00 uur wacht hen een boeiende middag vol interactief straattheater door het centrum van het dorp. Begeleiding door een volwassene is wenselijk.

Gespuis

Mensen met stalen zenuwen zijn tussen 20.00 en 22.00 uur van harte welkom bij Grandcafé De Treemter. Hier krijgen de onverschrokken wandelaars een beschrijving van de Halloween avondroute langs gespuis op de meest onverwachte plekken. Na maanden van voorbereiding, wensen zowel de organisatoren als de vrijwilligers alle deelnemers veel plezier tijdens een onvergetelijk mooie Halloweenviering.