Sportjuf Luci

Kom in beweging met Sportjuf Luci

Gou – Sportjuf Luci kondigt het sprankelende Naschoolse Activiteiten Programma aan voor basisschoolkinderen. Sportjuf Luci, is sinds 1 april 2023 zelfstandig buurtsportcoach geworden en gaat daarom aan de slag in Grou, Akkrum en Aldeboarn met naschoolse activiteiten.

Luci laat enthousiast weten dat het Naschoolse Activiteiten Programma voor de komende periode klaar is om mee te beginnen. Met verschillende activiteiten belooft het programma actie, leren en plezier voor alle deelnemende leerlingen. Het Naschoolse Activiteiten Programma van Sportjuf Luci omvat een gevarieerd aanbod van activiteiten, ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te bevorderen en hen nieuwe vriendschappen te laten maken. Enkele hoogtepunten van het programma zijn:

Sport en Beweging

Leerlingen kunnen zich uitleven met sporten zoals voetbal, basketbal en skateboarden. Avontuurlijke activiteiten zoals ‘Expeditie Robinson’ en de leukste gymspelletjes buiten ontdekken staan ook op het programma.

Startdatum

De eerste activiteiten zullen op 4 oktober beginnen. Het volledige programma voor de komende anderhalve maand is te vinden op de website, zodat ouders en leerlingen de activiteiten kunnen kiezen die het best bij hun interesses passen.

Inschrijving

Om uw kind in te schrijven voor de Naschoolse Activiteiten, kunt u het formulier invullen op de volgende website: www.sportjufluci.nl/naschoolse-activiteiten. Wees er snel bij, want vol is vol! Luci kijkt er enorm naar uit om samen met de leerlingen een spannend en leerzaam naschools avontuur te beginnen. Tijdens deze activiteiten zullen herinneringen worden gemaakt en verborgen talenten ontdekt worden die een leven lang meegaan.

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Sportjuf Luci via e-mail op info@sportjufluci.nl of via WhatsApp op 06 18 76 46 62. Laten we er samen een geweldig en sportief schooljaar van maken!