Voetbalkamp GAVC

(video) Ga jij ook op voetbalkamp in Grou met GAVC!

Grou / Video – Deze zomer is er weer een voetbalkamp met GAVC. Wie weet komt jouw talent dan ook aan het licht. Afgelopen jaren was het voetbalkamp in Grou een groot succes. Naast het aanscherpen van je skills gaat het vooral om het hebben van een plezierige vakantieweek van 24 t/m 27 juli. Hiervoor kun je je nu al opgeven.

Het voetbalkamp is bestemd voor jongens en meisjes tussen de 7 en 13 jaar die van maandag tot en met zaterdag lekker gaan voetballen. Vier dagen lang met bestaande en nieuwe vriendjes of vriendinnen onder begeleiding van een enthousiaste trainer werken aan je techniek op de trainingen, toernooien spelen, spelletjes doen buiten het voetbal om en vooral heel veel plezier beleven.

Naast deze geweldige ervaring krijg je nog veel meer, namelijk:

  • Eigen tenue en bidon
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Barbecue op de slotavond

De organisatie is in handen van Jens van der Heide en Max Hof. Dit zijn twee gediplomeerde trainers, die het leuk vinden om kinderen met de bal in beweging te krijgen. Het streven is dan ook een succes-en plezier ervaring voor ieder kind op zowel sociaal als sportief gebied.

Kom jij ook?

Ben jij enthousiast ? Voor meer informatie een aanmelding kun je op onze website terecht ; www.voetbalkamp-gavc.nl