Skipkesilen Grou01 ©FFF Grou

(video) Deelnemen Skipkesilen Grou kan nog steeds

Grou / Video – Op zaterdagochtend 7 mei tijdens de opening van het watersportseizoen worden traditioneel de Skipkes weer te water gelaten. Het skipkesilen Grou dat al sinds 1907 wordt gehouden is een van de mooiste tradities van het dorp. Je kunt je hiervoor nog steeds opgeven !

Het is een hardzeilevenement voor de hele familie, want iedereen is van harte welkom. Samen proberen zij te bewijzen dat je ook met een zelfgemaakt zeilbootje, of erfstuk/pronkstuk die al jaren traditiegetrouw mee zeilt, heel hard kan zeilen!

Skipkesilen Grou ©FFF Grou

Skipkesilen Grou ©FFF Grou

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen met je eigen Skipke dan kun je je via het digitale inschrijfformulier opgeven. Dit kan vanaf 16 april op de site van  www.kwvfrisia.nl Het ingevulde formulier moet wel vóór 5 mei 18:00 binnen zijn.

Wil jij nou wel graag meedoen maar heb je geen Skipke? Stuur dan een mailtje naar skipkesilen@kwvfrisia.nl. Skipkecommissie “Jong Frisia” stelt een aantal Skipkes beschikbaar om mee te zeilen. Bovendien kan je tijdens het evenement zelf een bouwpakket kopen voor een Frisia jachtje! Voor vragen of voor specifieke informatie verwijzen we je graag door onze website: www.kwvfrisia.nl.

Meld je zo snel mogelijk aan en kom zeilen!

Oant sjen, oant Skipketiid!