Seniorentheater met voorstelling ‘Moederziel’ in Grou

Grou – De nieuwste voorstelling van Seniorentheater De Rimpel strijkt dinsdag 15 maart neer in Grou. In hotel Oostergoo is de voorstelling Moederziel te zien. Deze is gemaakt voor en door Ouderen.

Voorstelling in Hotel Restaurant Oostergoo te Grou

Voorstelling Moederziel in Hotel Restaurant Oostergoo te Grou. Foto: Press4All

Eenzaamheid

In ‘Moederziel’ wordt het thema ‘eenzaamheid’ op een ludieke en luchtige manier bij de kop gepakt. In een aantal sketches en liedjes over o.a. alcoholgebruik, daten tussen ouderen, elektronische huisdieren, het misbruiken van de alarmknop en oudere homo’s die terug in de kast moeten, wordt aan het thema eenzaamheid met veel humor een theatrale draai gegeven.

Mogelijk gemaakt

Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door: Mienskipfonds Leeuwarden – Stichting Roelof Steinvoorte, Stichting Amelanderhof, Stichting Ritske Boelema – Gasthuis, Stichting Sluijterman van Loo, Jan Roelof Geertsmafonds, RCOAK

Komt dat zien op dinsdag 15 maart 2022 van 15.00-16.15 in hotel Oostergoo, Nieuwe Kade 1, Grou. De tagong is fergees, graag opjefte fia it sekretariaat uvv.grou@gmail.com as tillefoannûmer 06-19865261.